• Dzbanek żeliwny do herbaty biały z sitkiem 800 ml matowy

The Symbol : 14310

Dzbanek żeliwny by Marco Polo został zainspirowany japońskim sposobem parzenia herbaty. Dzbanek ma pojemność 0,8 l bez włożonego sitka. Został wykonany z wysokiej jakości żeliwa z wytłaczanymi ozdobami na białym tle z czarnymi przetarciami. Posiada metalowy, czarny uchwyt oraz filtr ze stali nierdzewnej, do którego należy wsypywać liście herbaty lub ziół.

132.90
opak Add to wishlist
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 9 opak

Zamówienie telefoniczne: 334968030

Leave your phone

Dzbanek żeliwny by Marco Polo został zainspirowany japońskim sposobem parzenia herbaty. Dzbanek ma pojemność 0,8 l bez włożonego sitka. Został wykonany z wysokiej jakości żeliwa z wytłaczanymi ozdobami na białym tle z czarnymi przetarciami. Posiada metalowy, czarny uchwyt oraz filtr ze stali nierdzewnej, do którego należy wsypywać liście herbaty lub ziół. Przez zastosowanie sitka fusy nie przedostają się do naczynia i łatwo je usunąć po zaparzeniu. Dzięki zaparzaczowi już nigdy nie poczujemy w ustach niechcianych fusów, będziemy mogli delektować się czystym, klarownym napojem. Wnętrze dzbanka pokryto emalią, aby zapewnić najwyższą jakość przygotowywanego napoju. Korzystając z dzbanka wydobędziesz oryginalny smak oraz będziesz delektować się autentycznymi przeżyciami związanymi z ceremonią parzenia herbaty.

Dzbanek jest zapakowany w ozdobne, czarne opakowanie co może być doskonałym pomysłem na niebanalny prezent urodzinowy zarówno dla kobiety i mężczyzny.

 

Wzór: 231-6006

Produkt:

  • 1 x dzbanek
  • 1 x metalowe sitko
  • 1 x pudełko

Wymiary:

  • pojemność: 800 ml
  • średnica wlotu: 7,3 cm
  • szerokość: 14,5 cm
  • wysokość: 8,5 cm
  • wysokość z rączką 16 cm
  • długość 18 cm

Materiał:

  • żeliwo

Użytkowanie:

  • dopuszczone do kontaktu z żywnością
Kolor Biały, Czarny
Materiał Żeliwo
Pojemność 610-900 ml
Opakowanie Zwykły kartonik
There is currently no comments or ratings for this product.
The Signature Of The
Email
Ask a question