• Profesjonalna patelnia Maestro MR1224-26 średnica 26 cm

Symbol: 12198

Profesjonalna patelnia o średnicy 26 cm marki Maestro MR1224-26. Korpus patelni składa się z trzech warstw (wewnętrzna - stal nierdzewna, średnia - aluminium, zewnętrzna - stal nierdzewna). Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych.

169.90
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.99
Odbiór osobisty za pobraniem 0
Odbiór osobisty przedpłata 0
ORLEN Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 16.9
Kurier GLS 17.9
Kurier InPost 18.9
Kurier GLS (Pobranie) 20
Kurier InPost (Pobranie) 20.9
Dostępność 2 szt.

Zamówienie telefoniczne: 334968030

Zostaw telefon

Profesjonalna patelnia o średnicy 26 cm marki Maestro MR1224-26.

Korpus patelni składa się z trzech warstw:

  • wewnętrzna – 304 teksturowana stal nierdzewna z odpornym na zadrapania i zapobiegającym przypalaniu pokryciem
  • średnia – aluminium do lepszego rozprowadzania temperatury
  • zewnętrzna – stal nierdzewna z magnetycznymi właściwościami

Posiada nienagrzewający się uchwyt oraz powłokę non-stick (nieprzywierającą). Podczas przygotowywania posiłku można używać metalowe przybory kuchenne, bez obawy że coś się uszkodzi. Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych. Można myć w zmywarce i używać w piekarniku do 260 stopni C.

Marzysz o szybkim i profesjonalnym przygotowaniu swoich potraw, bez przywierania produktów do patelni. Jeśli tak, to ta patelnia idealnie się do tego nada. Przyrządzanie śniadania, obiadu czy kolacji stanie się czystą przyjemnością.

Wzór: MR1224-26

Produkt:

  • 1 x patelnia
  • 1 x ozdobne pudełko

Wymiary:

  • średnica zewnętrzna 26 cm
  • wysokość 5,5 cm
  • długość całkowita 48,5 cm

Materiał:

  • aluminium
  • stal nierdzewna

Użytkowanie:

  • wszystkie rodzaje kuchenek w tym indukcyjnych
  • można myć w zmywarce
  • można używać w piekarniku
Kolor:
Czarny, Popielaty / Szary
Materiał:
Stal nierdzewna
Opakowanie:
Ozdobne
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie