• Ubijak do ziemniaków MR1733 stalowy tłuczek z uchwytem

Symbol: 13351

Stalowy ubijak, tłuczek do ziemniaków marki Maestro MR1733. Ubijak jest koloru szarego połysk. Nowoczesny design oraz łatwość użytkowania, sprawi że praca w kuchni będzie przyjemnością. Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, nie chłonie zapachów i jest bezpieczna do kontaktu z żywnością. Tłuczek posiada uchwyt, który umożliwia nam w łatwy sposób powieszenie na haczyku, dzięki czemu nie zabiera nam miejsca w szufladzie. Zaletą ubijaka jest jego higieniczność i łatwość w utrzymaniu czystości.

23.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu do 48h
Cena przesyłki 9.9
Odbiór osobisty przedpłata 0
Odbiór osobisty za pobraniem 0
Pocztex Kurier48 (Odbiór w punkcie Poczty Polskiej) 9.9
Pocztex Kurier48 10.9
Paczkomaty InPost 11.9
Pocztex Kurier48 (Pobranie - Odbiór w punkcie Poczty Polskiej) 12.9
InPost Kurier 12.9
Pocztex Kurier48 (Pobranie) 13.9
InPost Kurier (Pobranie) 14.9
Kurier DHL 22
Kurier DHL (Pobranie) 28
Dostępność 12 szt.

Zamówienie telefoniczne: 334968030

Zostaw telefon

Stalowy ubijak, tłuczek do ziemniaków marki Maestro MR1733. Ubijak jest koloru szarego połysk. Nowoczesny design oraz łatwość użytkowania, sprawi że praca w kuchni będzie przyjemnością. Wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, nie chłonie zapachów i jest bezpieczna do kontaktu z żywnością. Tłuczek posiada uchwyt, który umożliwia nam w łatwy sposób powieszenie na haczyku, dzięki czemu nie zabiera nam miejsca w szufladzie. Zaletą ubijaka jest jego higieniczność i łatwość w utrzymaniu czystości.

Dzięki ubijakowi szybko i w łatwy sposób przygotujesz potrawy, ubijesz ziemniaki bez konieczności użycia robota elektrycznego.

Wzór: MR1733

Produkt:

  • 1 x ubijak do ziemniaków

Dane techniczne:

  • długość: 7,2 cm
  • szerokość: 6,8 cm
  • wysokość: 27,5 cm

Materiał:

  • stal nierdzewna

Użytkowanie:

  • dopuszczone do kontaktu z żywnością
Kolor Srebrny
Materiał Stal nierdzewna
Opakowanie Bez opakowania
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie