• Patelnia na indukcje gaz 20 cm powłoka ilag basic parsley

Symbol: 16965

Patelnia o średnicy 20 cm z serii Parsley marki Allesken. Solidna patelnia pokryta została dwuwarstwową, nieprzywierającą powłoką Ilag Basic. Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych.

54.99
szt. Do przechowalni
Zamów w ciągu
a paczkę wyślemy dziś
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 8.99
Odbiór osobisty za pobraniem 0
Odbiór osobisty przedpłata 0
ORLEN Paczka 8.99
Paczkomaty InPost 15.9
InPost Kurier 17.9
Kurier DHL 19
InPost Kurier (Pobranie) 20.9
Kurier DHL (Pobranie) 24
Dostępność 6 szt.

Zamówienie telefoniczne: 334968030

Zostaw telefon

Patelnia o średnicy 20 cm z serii Parsley marki Allesken. Solidna patelnia pokryta została dwuwarstwową, nieprzywierającą powłoką Ilag Basic. Powłoka ta jest twarda, odporna na zarysowania i ścieranie, idealna do codziennego użytku. Dwuwarstwowa powłoka pozwala na smażenie w niskich temperaturach przy minimalnym lub całkowitym braku tłuszczu.

Aluminium użyte do produkcji patelni jest bardzo dobrej jakości o wysokiej przewodności ciepła, co pozwala zaoszczędzić energię, a co najważniejsze przygotowywane potrawy są zawsze idealnie usmażone. Posiada nienagrzewający się uchwyt z powłoką soft touch, która zapewnia wygodny i pewny chwyt. Nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, w tym indukcyjnych. Maksymalna temperatura pracy 220 stopni C.

Marzysz o szybkim i profesjonalnym przygotowaniu swoich potraw, bez przywierania produktów do patelni. Jeśli tak, to ta patelnia idealnie się do tego nada. Przyrządzanie śniadania, obiadu czy kolacji stanie się czystą przyjemnością.

 

Wzór: HTXD3546

Produkt:

  • 1 x patelnia

Wymiary:

  • średnica zewnętrzna 20 cm
  • wysokość 4,5 cm
  • długość całkowita 36 cm
  • grubość 4 mm

Materiał:

  • aluminium, tworzywo sztuczne

Użytkowanie:

  • wszystkie rodzaje kuchenek w tym indukcyjnych
Kolor:
Biały, Czarny
Materiał:
Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne
Opakowanie:
Bez opakowania
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie